МІНІ-ОСКАР – 2018

У нашій школі започаткували нову добру традицію та провели І-й шкільний кінофестиваль «міні-Оскар–2018», присвячений Всесвітньому дню толерантності.

Сьогодні надзвичайно важливою є толерантність, що проявляється між державами, народами, націями. Україна стає більш відкритою для всього світу, а це вимагає готовності українського суспільства до сприйняття європейських цінностей, розуміння та поваги розмаїття культур, поглядів та форм вираження і проявів людської індивідуальності. Саме від цього залежать процеси розвитку демократії та становлення громадянського суспільства в нашій країні.

Учням 5-10 класів потрібно було підготувати відеоролик на тему: «Дружба народів». Мета відеоролика – висвітлення проблем і наслідків порушення прав та інтересів людини, підвищення рівня знань учнів про громадянські права і поняття толерантності та розуміння, що «люди різні, але люди– рівні. Кожна людина – особлива. Кожен вартий поваги і прийняття». Протягом декількох тижнів усі класи наполегливо працювали над створенням відеофільмів. Усі класи представили надзвичайні відеороботи. Наш захід був цікавим та корисним для кожного з нас. Ми від щирого серця вітаємо учасників нашого кінофестивалю.

Ми дякуємо за глибоке розкриття такої важливої для суспільства теми. Пам’ятайте, що ми, люди, маємо завжди бути добрими один до одного.


Галерея "13.12.2018 - "МІНІ-ОСКАР – 2018""

Кiлькiсть переглядiв: 295